Samen wensen vorm geven

 

Kennismakingsgesprek

Steeds vaker spreek ik met mensen over een uitvaart terwijl er nog geen sprake is van een overlijden. Niet alleen om kennis met elkaar te maken maar vooral omdat men het prettig vindt om vooraf wensen kenbaar te maken. Tijdens dit gesprek, dat vaak wat meer informeel is, bespreken we allerlei zaken omtrent de uitvaart. Door te luisteren naar uw wensen kan ik advies of inspiratie geven. Op deze manier heeft u alvast een duidelijk beeld van de mogelijkheden ik kan bieden. U krijgt ook het wensenboekje waarin u wensen of voorkeuren kunt opschrijven.

Een kennismakingsgesprek geeft ook rust. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat er over veel belangrijke beslissingen al is nagedacht. Zo is er later, in de relatief korte tijd die er dan is, minder stress. Als uitvaartverzorger maak ik, wanneer het moment daar is, een week onderdeel uit van uw gezin, uw familie. Het is dan fijn wanneer er onderling een 'klik' is. Dit is namelijk een belangrijke eerste stap in de rouwverwerking.

Na ons gesprek krijgt u van mij een duidelijk overzicht van de wensen die besproken zijn en de te verwachten kosten die hierbij horen. Zo voorkomt u verrassingen achteraf en weet u precies waar u aan toe bent.

Wilt u een kennismakingsgesprek met mij? Neem dan gerust contact op. Uiteraard is dit gesprek kosteloos en geheel vrijblijvend.

Rozenlaan 5

9648 LG Wildervank

0598 - 470 371

06 - 373 294 45 (24 uur per dag)

info@dijkstra-uitvaartverzorging.nl

KvK: 61967599