Referenties

 

Mevr. Boef:

"Het was perfect, hij heeft het goed gedaan. Het is precies zoals mijn man het wilde en zo is het gegaan."

                          

Fam. Wolters:

"We kijken terug op een goed proces en een goede begeleiding. Daar zijn we erg positief over.

Bij het eerste gesprek waren er al veel onderdelen voor de familie duidelijk. Maar: "we verschilden onderling van mening en hadden verschillende opvattingen". Je bood ons precies de ruimte die we nodig hadden. Dat vonden we erg prettig. Bedankt."

                          

Dhr. Alders:

"Vanaf het moment van overlijden was je aanwezigheid voor ons als een warme deken. We hebben al onze zorgen los kunnen laten met het volste vertrouwen dat het goed zou komen. Bedankt voor de geweldige steun."

                       

Mevr. Gravestijn:

"De hele begeleiding en de aansluitende crematie was fantastisch. Het was voor jou toch een bijzonder uitvaart met een militair protocol. Je hebt erg goed samen gewerkt met de militaire contactpersoon om de uitvaart voor te bereiden. Als ik een 10 mag geven, dan bij deze …. Alle mensen die ik nog heb gesproken in de weken na de uitvaart waren heel positief. “Aan de uitvaart heb ik warme en goede herinneringen. Je was heel open en vriendelijk in de begeleiding. Niets moest, alles mocht."

 

Fam. v.d. Veen:

"We kijken terug op een heftige, maar toch mooie periode. Je was er wanneer we je nodig hadden en nam afstand als we dat verlangden. De mooie kaart heeft veel positieve reacties opgeleverd."

 

Mevr. van der Kam:

"De begeleiding van jou is heel goed geweest. “We zijn als familie vol lof”. Je regelde alles en luisterde  goed naar onze wensen. Het draaiboek, de liturgie, de dienst, alles is heel goed afgestemd en daardoor is de dag van de uitvaart, met erg veel bezoekers, soepel verlopen. Samen met mijn schoonzoon heb je ervoor gezorgd dat mijn man mooi thuis opgebaard was. Dat was heel fijn."

 

Fam. Draaisma:

"We hebben vooraf best even getwijfeld. Een kleine onderneming; kan die wel de uitvaart van onze vader aan? We hebben geen enkele spijt van die beslissing. De hele periode tot aan de begrafenis liep geolied. Je bent een rustige persoon waar het prettig mee samenwerken is.

 

Mevr. Anjema:

"Over de uitvaart en jouw begeleiding: “Het was een hele goede uitvaart, heel veel belangstelling en ongedwongen, niet zo plechtstatig”. Dat laatste wilden we ook beslist niet en het is ook helemaal gegaan zoals met jou besproken. 'Heel fijn!'."

 

Dhr. Bakker:

"Mijn vrouw wilde graag een bijzondere kist. Je hebt met ons uitgebreid te mogelijkheden besproken. We hebben uiteindelijk gevonden wat we zochten. De kaarten wilden we graag op zondag versturen. Je bent er speciaal voor naar de drukker in Zwolle gereden. Een fantastische service.

Over de crematie ook niets dan lof. We hebben veel mooie reacties gehad. We zullen je graag aanbevelen bij familie en vrienden."

 

Truus en Johan:

"Hartverwarmende steun. Een aanrader."

 

Laura:

"Dat papa er niet meer is, is nog steeds niet te bevatten. Mede dankzij jou hebben we afscheid van papa kunnen nemen op de manier die hij gewild heeft. We zijn je hier erg dankbaar voor."

 

Bert:

"Dat mijn moeder kwam te overlijden zat er aan te komen. Toch kwam het nog enigszins onverwacht. We waren nog niet echt voorbereidt dat het ineens zo snel ging. Je hebt ons kunnen ont stressen en in alle rust de wensen met ons besproken.

Geen dure, onnodige dingen opdringen, maar gewoon de keuzes maken die we zelf graag zouden willen. Bedankt voor je steun. Ga zo door."

 

Mevr. Oost:

"Mijn neef kwam vrij plotseling te overlijden. Als testamentair executeur moest ik veel dingen regelen. Je bent me vanaf het begin erg goed tot steun geweest. Ik kon en kan je altijd bellen. Bedankt."

 

Jan en Alie:

"Rustig, meedenkend, vertrouwd … een paar kernwoorden die bij jou horen. Het was erg prettig om samen met jou het afscheid van onze (schoon)moeder te verzorgen."

Rozenlaan 5

9648 LG Wildervank

0598 - 470 371

06 - 373 294 45 (24 uur per dag)

info@dijkstra-uitvaartverzorging.nl

KvK: 61967599