Het begin van afscheid nemen

 

Wat te doen bij een overlijden? 
Natuurlijk neemt u eerst contact op met degenen die direct over het overlijden geïnformeerd moeten worden. Vervolgens schakelt u uw huisarts of de huisartsenpost in. De arts verstrekt een verklaring van overlijden, die is nodig voor de aangifte van overlijden. Bij overlijden in een ziekenhuis of verpleeghuis wordt deze verklaring van overlijden door de behandelend arts verstrekt.

Dan belt u Peter Dijkstra Uitvaartverzorging (06 – 373 294 45) u kunt mij dag en nacht bereiken. Telefonisch zal ik eerst een paar korte vragen stellen en dan maken we een afspraak om langs te komen. Dat moment bepaalt u zelf, het is immers best mogelijk dat u het eerst prettiger vindt om met elkaar te zijn voordat er van alles geregeld en besproken wordt.

Misschien wilt u zelf alvast met de laatste verzorging beginnen. Wanneer u hier liever nog even mee wilt wachten of dit samen met mij wilt doen, dan is dit uiteraard ook prima. Ik kan dit ook volledig voor u verzorgen.

In alles kan ik u adviseren, zodat u kunt beslissen hoe u het afscheid wenst, want dat is heel persoonlijk en voor iedereen anders.

Rozenlaan 5

9648 LG Wildervank

0598 - 470 371

06 - 373 294 45 (24 uur per dag)

info@dijkstra-uitvaartverzorging.nl

KvK: 61967599