OVERLIJDEN

 

Wat te doen bij een overlijden? 

 

Neem contact op met uw huisarts of huisartsenpost. De arts verstrekt een verklaring van overlijden, welke nodig is voor de aangifte van overlijden. Bij overlijden in een ziekenhuis of verpleeghuis wordt de verklaring van overlijden door de behandelend arts verstrekt.

Neem contact op met degenen die zeker direct over het overlijden geïnformeerd moeten worden.

Hierna belt u Peter Dijkstra Uitvaartverzorging; 06-37329445. Dag en nacht bereikbaar.

 

Ik maak een afspraak met u om langs te komen om de uitvaart naar wens vorm te geven. Ik zal u een aantal korte vragen stellen en met u het tijdstip afstemmen waarop ik bij u thuis kom. Dit kan direct, maar ook op een later tijdstip. Ik kan mij goed voorstellen dat u eerst graag met elkaar afscheid wil nemen van uw dierbare, voordat er van alles geregeld en besproken moet worden.

Wilt u zelf alvast met de laatste verzorging beginnen, dan kan dit uiteraard. Wanneer u hier liever nog even mee wilt wachten, dit samen met mij wilt doen of volledig aan mij wilt overlaten, dan is dit uiteraard ook prima.

Alles wat ik samen met u regel, zal ik doen naar wens van uw dierbare en/of familie/nabestaanden. Ik kan u in alles adviseren, maar uiteindelijk bent u degene die de beslissing maakt.

 

Rozenlaan 5

9648 LG Wildervank

T: 0598 470371

M: 06 37329445 (24 uur per dag)

E: info@dijkstra-uitvaartverzorging.nl

KvK: 61967599